Czy dane które wprowadzam w wersji DEMO zostaną utracone po otrzymaniu pełnej wersji?

Nie, wszystkie dane zostaną zachowane.

Comment on this FAQ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *